NemID igen igen…

Jeg havde af ukendte årsager modtaget endnu en midlertidig adgangskode fra DanID A/S (dem bag NemID) til min NemID. Men den virkede sjovt nok ikke – heldigvis var der en flink telefonmand ved DanID der kunne fortælle mig at jeg da kunne gå ned i min bank og få en ny midlertidig adgangskode til min NemID – øh næh… Men jeg kunne da få en NemID – en Bank NemID, som åbenbart ikke er det samme som en NemID, men det DanID der stadig står for dem, men NemID er ikke det samme som NemID, og man kan ikke bruge NemID på sammen “måde” som NemID, men det virker på sammen måde som NemID. Og som med NemID, får man nøglekort til sin NemID, eller nøgleark som det var med den første…

Er du forvirret? Jeg er i hvert fald – tror jeg vil gøre et enkelt forsøg mere, og ringe til DanID og spørge hvorfor mit NemID ikke virker når mit (bank) NemID virkede i FØRSTE FORSØG.

Hvorfor laver man to forskellige NemID og kalder dem det samme?

Er mildt sagt ikke overbevist om at NemID er nogen GodID!


4 kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.