Træt, træt, trææææt

Jeg har det hårdt hvis jeg selv skal sige det. De sidste 2 uger har jeg arbejde FULD tid hos Post D (mega street navn – hvilket jo passer godt når man tager i betragtning at man befinder sig en del på vejen… ) særdeles meget Fuld tid, tror jeg havnede på små 50 timer i sidste uge, fordi jeg er så langsom ( det vil sige det er jeg jo ikke… der er bare rigtig meget post, og jeg er blevet sendt ud på ruter jeg ikke har prøvet det hele af). I denne uge rammer jeg vel de 45 eller sådan noget – men jeg arbejder jo også 6 dage om ugen.

Og så blæser det :-O og min cykel væltede IHH – men hvad, der skete ikke noget denne gang.

Nu står den på lidt tøjvask 🙁 heller ikke det sjoveste at lave – men der skal jo rene underbukser til engang imellem, det går jo ikke at vende dem to gange…


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.