Der er sket en masse!

Jeg har i løbet af ferien installeret en masse ting på min blog. Jeg har fået lavet min “sidebar” dynamisk så jeg hurtigt kan ændre i den og tilføje nye seje ting til den. Jeg har blandt andet en kalender funktion, der kan tælle ned til en given dag, eller fortæller hvorlænge siden en bestemt dag er.

Derudover er der tilføjet de nyeste indlæg og kommentarer, flere funktioner i Kontrolpanelet, hierakiske kategorier, årsopdeling af arkivet, og der er kommet RSS-feeds til TV 2 Nyhederne.


2 kommentarer

 • Toste Lund

  23. oktober 2007

  Det er smart ikke 😀
  Jeg savner også dig skat!

 • Katrine

  23. oktober 2007

  Så kan jeg holde styr på hvornår jeg har fødselsdag… Hvis nu, jeg lige sku glemme det :p

  Jeg savner dig! <3

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.