Så sig da noget..!

Det er ret svært at kræve at blive lyttet til når man nu aldrig siger noget – eller skriver.

Det er ikke ret meget jeg får brugt min hjemmeside – min blog. Ikke fordi jeg ikke gerne vil, jeg laver bare en masse andet.

Siden jeg sidst posted et indlæg er vi flyttet endnu engang. Vi har købt hus! Så jeg har lagt en stor del af min sparsomme fritid i ombygninger, ændringer og bare almindeligt hus arbejde. Men det skal nok blive godt!

Jeg håber dette indlæg bliver det første i en uendelig række af spændende opslag og gallerier.

Så… Lyt til mig ! nu


Share

Om Toste Lund

Jeg er uddannet energiingeniør på DTU, og har siden min afslutning arbejdet med ventilation og energioptimering. Indeklima er noget af det jeg arbejder rigtig meget med og som jeg synes er spændende og ekstremt vigtigt. Ikke kun fordi man kan spare penge på at indeklimaet er godt - men mest af alt fordi vi, og specielt vores børn, er så meget i det!
Bogmærk Permalink.

Skriv et svar