Byggejura er nu spændende

Jeg må indrømme at jeg synes faktisk at jura er lidt spændende.

Bygningsreglementet, AB92, ABT93, ABForbruger, entreprisekontrakter, underentreprisekontrakt, særlig betingelser for underentreriser, standardbetingelser, supplement til AB92 osv…
For så slet ikke at lave om maskindirektivet, ATEX direktivet, lavspændingsdirektivet og trykdirektivet…

Pt. sidder jeg og forfatter lidt på nogle standardbetingelser og en skabelon til underentreprisekontrakt – totalt aftenhygge 😀


Share

Om Toste Lund

Jeg er uddannet energiingeniør på DTU, og har siden min afslutning arbejdet med ventilation og energioptimering. Indeklima er noget af det jeg arbejder rigtig meget med og som jeg synes er spændende og ekstremt vigtigt. Ikke kun fordi man kan spare penge på at indeklimaet er godt - men mest af alt fordi vi, og specielt vores børn, er så meget i det!
Nøgleord: , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar