Foreløbigt sidste afsnit i NemID følgetonen

Endelig fik jeg mig taget sammen til at ringe til banken. Sidst jeg havde kontakt til DanID (dem der laver NemID), sagde “de” at jeg skulle kontakte banken, fordi de kunne give mig en midlertidig kode på mobilen – og så kunne DanID gøre noget så det kom til at virke…

Men jeg ringede til min bank, og fik en venlig mand i røret (hvordan han kom der ind ved jeg ikke… eller hvad han lavede i et rør, når jeg snakkede med ham i mobil!?) som strakts kunne sende en sms afsted – jeg kunne aktivere – han kunne ændre noget – og vupti så virkede det første (rigtige) NemID og jeg behøver ikke mere at bruge bank NemID (NemID light, der ikke virker helt lige så mange steder) 🙂

Tak bankmand, nu har jeg det meget bedre!


Share

2 kommentarer

  • Inger Lund

    21. oktober 2010

    nej hvor pudsigt – det bliver du nok glad for i længden 🙂

  • Toste Lund

    21. oktober 2010

    Det tror jeg også..!

Skriv et svar